Csoportos oktatásokat tartunk a kezdőtől a haladó szintig Magyarországon és külföldön is. Első sorban a lovasíjász ló kiképzése, lovasíjászat, a lóval a partnerség elérése, az együttműködő, elengedett, egyensúlyban levő ló idomítása, ló gimnasztika és hogy hogyan tanítsunk lovat - azok a területek, melyekkel foglalkozunk a tanfolyamokon. A tanfolyamokat akkor szervezzük, amikor arra egyéni, illetve csoportos igény merül fel az érdeklődőkben.
Amennyiben további információra lenne szüksége tanfolyam szervezéséhez, vagy a részvételhez, kérjük emailben érdeklődjön, hogy a részleteket egyeztetni tudjuk.

Tagjaink, és azok számára, akik rendszeresen részt vesznek edzéseinken évente legalább két edzőtábort szervezünk Barnagon. Az edzőtáborokban mindig ugrásszerű fejlődést tapasztalunk, ezek a legfontosabb közösen töltött napok a kánságban. A Kán gondosan felépített terv szerint vezeti az edzéseket, végzünk közösen kisebb kerti munkákat is, melyeknek lényeges a közésség formáló szerepe. Fontosak számunkra az erőnléti edzések, szakmai programok, a megbeszéléseink, közös étkezések és az elméleti beszámolók is.